Uw producten perfect verpakt

Als u niet direct de verpakking vindt die u in gedachten heeft, neem dan zeker contact met ons op. Pouches, doypacks of tubes, onze vakmensen schrikken er niet van terug.

Samen met u onderzoeken we de mogelijkheden of we ontwikkelen een compleet nieuwe verpakking. Zo hebben we in het verleden ons portfolio regelmatig uitgebreid.

Lees meer

Neem contact op

Het verpakkingsproces in vogelvlucht

Uw aanvraag

Uw aanvraag wordt direct opgepakt. We reageren binnen één werkdag, daarna ontvangt u zo snel mogelijk een offerte.

Ontwikkeling

U levert uw specificaties en artwork bij ons aan. Uiteraard kunnen we u hierbij adviseren op basis van onze jarenlange ervaring in packaging.

Inkoop

We kunnen de volledige inkoop van grondstoffen en verpakkingsmaterialen voor u verzorgen. Uiteraard kunt u ook zelf de inkoop doen en alles bij ons aanleveren.

Produceren

Met eigen machines verzorgen we ook de productie van capsules, tabletten of blends voor u.

Verpakken

We verpakken in blisters, sachets, stickpacks en potten. Ook verzorgen we het secundair verpakken in displaydoosjes of omdozen, bijvoorbeeld voorzien van bijsluiter.

Verzending

We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt.

Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

Verpakkingsbedrijf en meer

We zijn de coproducent en verpakkingspartner van veel bedrijven in de medische hulpmiddelen en medicijnen tot cosmetica, voedingssupplementen en voeding. In vrijwel elke markt volgen de veranderingen elkaar snel op en in deze dynamiek ontstaan vaak de beste ideeën, zeker ook op verpakkingsgebied. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te brainstormen over uw nieuwe verpakking.

Ambi Pack werkt volgens GMP, FSSC 22000 & ISO 13485 keurmerken

We beschikken over de strengste certificeringen om ervoor te zorgen dat uw blisters van de hoogste kwaliteit zijn: GMP, FSSC 22000, ISO 13485 en SKAL. Juist de combinatie van deze kwaliteitsnormen is uw garantie voor productie en verpakking van het hoogste niveau.

Verpakken en doorpakken

Bij Ambi Pack ligt productie en verpakking in elkaars verlengde. We denken graag met u mee over de ideale verschijningsvorm en verpakking. Naast productietechnische, financiële en logistieke afwegingen speelt daarbij ook marketing een rol: wat is de meest aansprekende vorm voor uw voedingssupplement? Ook verpakkingen voor promotie en sampling verzorgen we graag voor u.

Capsules

U levert uw recept aan, wij verzorgen de productie. Alle capsuleformaten en soorten zijn mogelijk.
Lees meer

Tabletten & Coaten

Van gecoate tabletten tot kauw- en smelttabletten, in diverse vormen en formaten. Zelfs de meest uitdagende formuleringen verwerken we voor u.
Lees meer

Blisters

We verzorgen het blisteren en verpakken in doosjes. Vrijwel elke gewenste afmeting en vorm blister leveren we snel en efficiënt.
Lees meer

Sachets

Van een opvallende promotionele verpakking tot hoogwaardige portieverpakking, we ontwikkelen en produceren sachets op maat voor u.
Lees meer

Stickpacks

Stickpacks zijn praktisch, hygiënisch en bieden volop creatieve mogelijkheden. Ook kleine batches al vanaf 10.000 stuks mogelijk.
Lees meer

Potten

Glazen of kunststof potten, met schroef- of drukdeksel, inclusief etiketteren en verpakken in (display)doosjes.
Lees button

Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

De voordelen van Ambi Pack

  • Snel: volautomatische machines, snelle doorlooptijden ook bij grote volumes
  • Flexibel: meedenken met opstart, testruns, ontwikkeling, R&D
  • Ontzorging: één totaalpartner voor productie, verpakking, logistiek, ondersteuning en advies
  • Full service: van de inkoop van grondstoffen tot levering gereed product
  • Hoge kwaliteit: hoogwaardig machinepark, hechte samenwerking met eersteklas leveranciers

Weten hoe we u van dienst kunnen zijn?

Karin

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: +31 78 682 0738. Of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op met u. Samen komen wij graag tot een oplossing voor uw productie.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Voor vragen neemt u contact op met +31 78 682 0738