De techniek, het advies én de ideeën

Juist doordat we de techniek beheersen, kunnen we met u meedenken over efficiënte oplossingen, naadloze processen en echt onderscheidende producten en verpakkingen.We helpen u inspelen op veranderende klantwensen door snel te schakelen en flexibel mee te bewegen en zelfs mee te investeren in nieuwe technieken of toepassingen.

Van alle markten thuis

U profiteert van ruim 20 jaar ervaring in uiteenlopende markten. We kennen de regels en richtlijnen en denken met u mee over slimme productie, onderscheidende verpakkingen en extra services waarmee u uw voorsprong vergroot. Ambi Pack beschikt over volautomatische productie- en verpakkingslijnen en toch gaat niets bij ons op de automatische piloot. Zo maken we echt iets bijzonders van elke batch.

Voedingssupplementen

Produceren en verpakken van uiteenlopende producten, van producten voor een goede weerstand tot nutricosmetics en probiotica.
Lees meer

Medische hulpmiddelen

Produceren en verpakken van medical devices als afslankhulpmiddelen en cardiovasculaire gezondheidsproducten.
Lees meer

Medicijnen

Onder GMP verpakken van vaste toedieningsvormen, in blisters, potten en sachets. Daarnaast alle mogelijke vormen van secundair verpakken.
Lees meer

Cosmetica

Verpakken van onder meer zonnebrandcrème, doucheproducten en gezichtsmaskers. Wij zijn gespecialiseerd in cosmetica sachets, tijdschriftensachets en stickpacks.
Lees meer

Voeding

Verpakken van onder meer maaltijdvervangers en shakes, zeezout, dressings en sauzen. Wij verzorgen het complete proces van verpakken in sachets, stickpacks of potten.
Lees meer

Korte lijnen, korte doorlooptijden

Ambi Pack is een loonproducent en loonverpakker van voedingssupplementen, medical devices, cosmetica en medicijnen. Het bedrijf is in 1998 opgericht door Jan Tio en een echt familiebedrijf. U merkt dat direct: bij ons zijn de lijnen kort, net als de doorlooptijden. Dankzij de no-nonsens mentaliteit weet u altijd precies waar u aan toe bent.

De afgelopen jaren is de organisatie dankzij een gezonde groei en ontwikkeling steeds professioneler geworden. Van een klein bedrijf met vijf medewerkers heeft de organisatie zich ontwikkeld tot een specialist met 70 medewerkers.

De tweede generatie is al jarenlang werkzaam binnen het bedrijf en zal op termijn het roer overnemen. De continuïteit van Ambi Pack is op deze manier gewaarborgd en dat geeft rust; wij kunnen ons volledig concentreren op het produceren en verpakken van uw product!

Medewerkers

Diverse volautomatische machines helpen ons bij het produceren en verpakken van een grote verscheidenheid aan producten, maar het zijn onze medewerkers die het verschil maken. Zij hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zijn nauw betrokken bij het reilen en zeilen van onze organisatie.

Onze medewerkers bepalen de kwaliteit die wij iedere dag leveren. Daarom is het belangrijk dat zij over de juiste kennis en vaardigheden beschikken. Naast verschillende interne cursussen worden zij dan ook regelmatig extern getraind. Meerdere medewerkers zijn zodoende al opgeleid tot farmaceutisch vakman of farmaceutisch technicus.

De professionele houding gecombineerd met een informele werksfeer maakt dat ons verloop zeer laag ligt. Voor onze klanten is dit een geruststellende gedachte, van batch tot batch ligt productie in handen van dezelfde capabele mensen.

 

De voordelen van Ambi Pack

  • Snel: volautomatische machines, snelle doorlooptijden ook bij grote volumes
  • Flexibel: meedenken met opstart, testruns, ontwikkeling, R&D
  • Ontzorging: één totaalpartner voor productie, verpakking, logistiek, ondersteuning en advies
  • Full service: van de inkoop van grondstoffen tot levering gereed product
  • Hoge kwaliteit: hoogwaardig machinepark, hechte samenwerking met eersteklas leveranciers

De voordelen van Ambi Pack

Karin

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: +31 78 682 0738. Of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op met u. Samen komen wij graag tot een oplossing voor uw productie.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Voor vragen neemt u contact op met +31 78 682 0738