Voedingssupplementen

Produceren en verpakken van uiteenlopende producten – van producten voor een goede weerstand tot nutricosmetics en van glucosamine tot probiotica.

Medische hulpmiddelen

Produceren en verpakken van medical devices – van afslankhulpmiddelen tot cardiovasculaire gezondheidsproducten en van digestive health tot immune health.

Farmacie

Verpakken en ompakken onder GMP-certificering van vaste toedieningsvormen in blisters, potten en sachets. Daarnaast alle mogelijke vormen van secundaire verpakkingen.

Cosmetica

Verpakken van diverse cosmetica, zoals doucheproducten en gezichtsmaskers. Als opvallende promotionele ondersteuning of als handige eenheidsverpakking.

Voeding

Verpakken van onder meer maaltijdvervangers en shakes, maar ook kruiden en sauzen. Wij verzorgen het complete proces van verpakken in sachets, stickpacks of potten.

Overige markten

Staat uw markt er niet bij? Neem dan zeker contact met ons op. Samen met u onderzoeken we de mogelijkheden. Zo hebben we in het verleden ons portfolio regelmatig uitgebreid.

Het productie- en verpakkingsproces in vogelvlucht

Uw aanvraag

Uw aanvraag wordt direct opgepakt. We reageren binnen één werkdag, daarna ontvangt u zo snel mogelijk een offerte.

Ontwikkeling

U levert uw receptuur en artwork bij ons aan. Uiteraard kunnen we u hierbij adviseren op basis van onze jarenlange ervaring in productie en packaging.

Inkoop

We kunnen de volledige inkoop van grondstoffen en verpakkingsmaterialen voor u verzorgen. Uiteraard kunt u ook zelf de inkoop doen en alles bij ons aanleveren.

Produceren

Met eigen machines verzorgen we de productie van capsules, (gecoate) tabletten of blends voor u.

Verpakken

We verpakken de capsules, (gecoate) tabletten of blends volautomatisch in blisters, potten, sachets of stickpacks. Desgewenst weer verder verpakt in consumentendoosjes.

Verzending

We maken de productie verzendklaar en leveren af waar en wanneer u maar wilt.

Meer weten over ons productieproces? Neem contact op met onze specialisten

Aan het woord

Naar wens van een klant ontwikkeld: een duo-sachet met in het onderste compartiment een poeder en in het bovenste compartiment een capsule. Nu maken wij van deze verpakking miljoenen exemplaren per jaar. Verras ons ook met uw uitdaging!

– Bjorn Hollegien, Accountmanager Ambi Pack

Kwaliteit gewaarborgd, innovatie verzekerd

Ambi Pack is al 20 jaar de coproducent en verpakkingsspecialist voor opdrachtgevers in uiteenlopende markten. Onze productielijnen zijn ingericht op capsuleren en tabletteren en onze verpakkingslijnen op blisters, potten, sachets en stickpacks, maar we staan open voor innovatie en komen samen met u altijd tot een oplossing die perfect past. Daarbij profiteert u van onze ervaring en certificeringen, als ISO 13485, FSSC 22000 en GMP. Alles wat we samen ontwikkelen voldoet aan de eisen van uw markt.

De voordelen van Ambi Pack

  • Snel: volautomatische machines, snelle doorlooptijden ook bij grote volumes
  • Flexibel: meedenken met opstart, testruns, ontwikkeling, R&D
  • Ontzorging: één totaalpartner voor productie, verpakking, logistiek, ondersteuning en advies
  • Full service: van de inkoop van grondstoffen tot levering gereed product
  • Hoge kwaliteit: hoogwaardig machinepark, hechte samenwerking met eersteklas leveranciers

Weten hoe we u van dienst kunnen zijn?

Maaike

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking: +31 78 682 0738. Of laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op met u. Samen komen wij graag tot een oplossing voor uw productie.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Voor vragen neemt u contact op met +31 78 682 0738